24 november 2006

Siste dag i Tromsø..

Siste dag her i Nordens Paris/Paradis, osv...! Tiden har gått kjempefort. Det ble en tidlig kveld i går. Vi trakk oss tilbake til rommet, mens lærerne forstsatte festen. Vi hørte det dunke i danseband musikk, og klikkende danse sko til langt på natt. Lærene nå til dags altså. I dag våknet vi opp til den flotte utsikten, snøfjell og rosa himmel. Nydelig. Vi dro ned til første foredrag holdt av Gøran Lange fra Stockholms Universitet. Han snakket om digital kultur og digital skole. Vi fikk kanskje ikke så mye ut av dette foredraget som vi hadde håpet på, men tok en liten prat med han etterpå. Svensk er ikke alltid et like enkelt språk.
Etterpå var det våres tur til å stå i rampelyset i Jan-Arves foredrag om podcast. Nå var det jeg og Andrea som skulle undervise en masse lærere, dette var nytt! Noen av dem visste ikke hva ”en podcast” var, mens andre hadde vært borte i det så vidt. Moro at VI kunne mest for en gangs skyld. Tror lærerne syntes det var interessant, vi fikk i hvert fall positiv tilbakemelding.

Nå nærmer konferansen seg slutten Vi sitter her og legger ut podcasten vår på nettet, både på ITavisen og Odeo. Håper noen vil høre på den! Da er det bare å takke for seg, vi har hatt det kjempe fint her på IKT – konferansen i Tromsø. Tuuusen takk for at vi fikk komme!